Vorejant el KO en la Champions

Lewandowski: «Teníem tantes ganes de marcar que ens hem oblidat de defensar»

  • El davanter polonès, autor d’un doblet que manté amb un fil de vida el Barça, va lamentar la fragilitat defensiva de l’equip de Xavi contra l’Inter

Lewandowski: «Teníem tantes ganes de marcar que ens hem oblidat de defensar»

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça es va complicar molt les seves possibilitats de passar als vuitens de final de la Champions League després de l’agònic partit d’ahir al Camp Nou davant l’Inter de Milà (3-3). Els locals van obrir el marcador per mitjà d’Ousmane Dembélé, però els ‘nerazzurri’ van igualar el matx i fins i tot es van avançar en dues ocasions.

Lewandowski, autor d’un doblet que manté amb un fil de vida l’equip de Xavi, va admetre després del partit que la fragilitat defensiva va condemnar els blaugrana. «Teníem tantes ganes de marcar que ens hem oblidat de la defensa», va lamentar el polonès. «Hem intentat atacar amb més jugadors perquè un de nosaltres pogués perdre la cobertura. Hem fet tres gols, però hem concedit els mateixos», va assentir el davanter.

El polonès va considerar que «ha faltat sang freda i calma», i creu que l’equip es va ressentir de les baixes per problemes físics. «Hem tingut moltes baixes en les últimes setmanes i no és fàcil canviar l’alineació contínuament. Ens falta estabilitat. Potser per això apareixen aquest tipus de partits», va reflexionar.

L’esquema defensiu de l’Inter

Notícies relacionades

«Ens sentim decebuts per no haver guanyat», va assegurar l’atacant, que va destacar la dificultat d’enfrontar-se a l’estructura defensiva del vigent subcampió de la Serie A. «L’Inter és un dur rival per a un davanter. Defensen amb una línia de cinc jugadors i també hi ha un centrecampista defensiu», va puntualitzar Lewandowski.

L’exjugador del Bayern va tornar a veure porteria en un moment crucial després de no aconseguir-ho en el partit disputat al Giuseppe Meazza ni en el partit de lliga al Camp Nou contra el Celta, però amb els seus gols no en va tenir prou el Barça per sumar tres punts que haurien situat el conjunt català empatat a punts amb l’italià. Ara els blaugrana hauran de completar un ple de triomfs i esperar que el seu gran rival en la fase de grups punxi en les dues jornades que queden.