«NO EM PLANTEJO QUEDAR FORA»

Laporta: «L’arbitratge de l’Inter va ser vergonyós, ho vam fer saber a la UEFA»

Laporta: «L’arbitratge de l’Inter va ser vergonyós, ho vam fer saber a la UEFA»

Daniele Mascolo / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Cinc dies després, i quan estava acabant l’assemblea de compromissaris del Barça, Joan Laporta va fer servir les mateixes paraules que Xavi després de la derrota a Milà amb l’Inter (1-0), que complica les opcions europees a la Champions. «És un arbitratge vergonyós, ho vam fer saber a la UEFA», ha cridat el president blaugrana, fent servir fins i tot dues vegades la mateixa paraula. «Ha sigut vergonyós, vergonyós».

El Barça s’ha ficat en un embolic a Europa, per molt que Laporta continuï mantenint el seu tradicional optimisme per accedir als vuitens de final. Una altra cosa suposaria un daltabaix econòmic (es deixarien d’ingressar 20 milions d’euros) i també esportiu, per descomptat.

Però el missatge de Laporta a l’organisme europeu és contundent. Tant o més que l’utilitzat per Xavi a Milà. «La UEFA s’ho ha de fer mirar. És tan evident. Que l’àrbitre no el veiés, doncs... Però que el VAR no li digués», ha dit el dirigent encara escandalitzat pel que va viure al Giusseppe Meazza.

«Penal claríssim a Lewandowski»

Notícies relacionades

«Jo aposto fermament per la Superlliga, serà tot molt més professional», ha indicat el dirigent, revelant que no només va veure dues accions polèmiques. Anava més enllà del gol anul·lat a Pedri («l’àrbitre el va donar i després li van fer veure que no») o la mà de Dumfries, que no va ser revisada pel VAR. «Jo vaig veure un penal claríssim a Lewandowski, era una empenta», ha denunciat el president.

«No em plantejo quedar fora de la Champions, amb l’equip que tenim pensem que podem guanyar l’Inter, el Bayern i el Viktoria»

Laporta, president del Barça

Per si de cas, no vol ni plantejar-se l’escenari d’encadenar un altre any lluny dels grans d’Europa. «No em plantejo quedar fora de la Champions, amb l’equip que tenim pensem que podem guanyar l’Inter, el Bayern i el Viktoria», ha dit Laporta insistint que aquest ha de ser el camí per «assegurar-se la classificació i animo Xavi i l’equip que així ho faci».