ACTUALITAT BLAUGRANA

Pjanic, a punt de tancar la seva sortida als Emirats Àrabs

Pjanic, a punt de tancar la seva sortida als Emirats Àrabs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El centrecampista Miralem Pjanic, amb permís del club per tancar-ne la sortida, ha sigut l’única absència del Barcelona en l’últim entrenament abans d’estrenar-se aquest dimecres (21.00 hores) en la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Viktoria Pilsen txec.

El futbolista bosnià està negociant el seu fitxatge pel Sharajah FC de la lliga dels Emirats Àrabs Units. El mateix Xavi ha confirmat la sortida de Pjanic en la roda de premsa prèvia al partit de demà.

«Crec que podia ajudar, però ha decidit que vol jugar més minuts, disposar de més oportunitats. Ha sigut un professional excel·lent», ha indicat el tècnic blaugrana.

Única baixa

Notícies relacionades

La de Pjanic, de 32 anys, ha sigut l’única baixa en la sessió matinal del Barça celebrada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on Eric Garcia, que va acabar l’últim partit contra el Sevilla amb molèsties, s’ha exercitat al mateix ritme que els seus companys.

També s’han entrenat amb normalitat Héctor Bellerín i Marcos Alonso, que després de l’entrenament seran presentats oficialment com a nous jugadors del Barcelona. Cap dels dos ha entrat en la convocatòria de la Champions.