ACTUALITAT BLAUGRANA

Sergiño Dest, sobre la seva cessió a l’AC Milan: «Va passar tot molt ràpid»

El nou jugador ‘rossonero’ celebra la seva incorporació a l’equip italià, «un club en el qual volia jugar quan era petit»

Sergiño Dest, sobre la seva cessió a l’AC Milan: «Va passar tot molt ràpid»
2
Es llegeix en minuts

El nord-americà Sergiño Dest, nou jugador del Milan, cedit pel Barcelona, va assegurar divendres que incorporar-se al conjunt italià ha sigut «l’elecció correcta en el moment perfecte» després d’una operació que es va resoldre «molt ràpid, en un dia».

Dest ja posa amb la samarreta ‘rossonera’. El lateral dret va aterrar a Milà dijous, l’últim dia de mercat, per completar la seva cessió i posar-se sota les ordres de l’italià Stefano Pioli, necessitat d’un lateral dret a causa de la lesió d’Alessandro Florenzi.

«El Milan està tornant, ho està fent molt bé i és el campió. Sento que està tornant als nivells de quan jo era petit i seguia els partits d’aquest equip. Per mi és l’elecció correcta i en el moment perfecte arribar aquí, amb aquests companys. Farem tot el possible perquè aquest club torni a ser on es mereix», va declarar el nord-americà en una entrevista amb el seu nou club, les seves primeres paraules com a milanista.

«Va passar tot molt ràpid, en un dia. Vaig haver de prendre una decisió molt ràpidament i canviar la meva vida, l’equip, el país i la cultura. M’encanta el Milan, és un club en el qual sempre havia volgut jugar quan era petit. Estic content i honrat de començar a jugar en aquest club, donaré el millor de mi», va afegir.

«Una oportunitat per a mi»

Internacional amb la selecció nord-americana, vol arribar en forma al Mundial de Qatar 2022, que començarà al novembre. Tot i que diu que aquesta no ha sigut la seva raó principal per prendre la decisió d’arribar al Milan.

«Vull jugar de cara al Mundial, per descomptat, però no només per això. Aquesta és una gran oportunitat per a mi i no m’ho he pensat dues vegades», va explicar.

«M’encanta el Milan, és un club en el qual sempre havia volgut jugar quan era petit»

Sergiño Dest

Una decisió que no va prendre sense consultar-la abans amb Frank Kessié, exjugador del Milan i nou futbolista del Barcelona: «Vaig parlar una mica amb Kessié, que jugava en aquest club, i només me’n va dir coses positives; això em va ajudar».

Dest va confessar que de petit seguia el Milan pels brasilers Kaká i Ronaldinho

«En aquest club han jugat molts campions, però Ronaldinho per mi va ser el millor; era una alegria veure’l. M’agradaven molt els brasilers que van jugar en el Milan. També Kaká. Estava gairebé obsessionat amb ells», va comentar.

Opció de compra

Amb 21 anys, Dest ja ha passat com a professional per l’Ajax i pel Barcelona. A Milan arriba per reforçar el lateral dret després de la lesió de Florenzi, tot i que podria ocupar la posició d’extrem en algun partit.

Notícies relacionades

«A l’Ajax vaig jugar com a extrem i després també com a lateral. Convertir-me en lateral va ser una bona idea que em va permetre mostrar les meves qualitats tant en la fase defensiva com en l’ofensiva. Tinc bona resistència i jugo per tota la banda. Per mi, el lateral és el rol més agradable, tant per la dreta com per l’esquerra. Em va ajudar a convertir-me en un jugador professional», va comentar.

L’operació es va tancar finalment en una cessió d’una temporada però amb una opció de compra en favor del Milan que ronda els 20 milions d’euros.

Temes:

Dest AC Milà