PRESENTACIÓ DEL BARÇA FEMENÍ

Putellas: «Volem guanyar la Champions sí o sí. ¡Us la devem!»

1
Es llegeix en minuts

Va aparèixer lentament sobre la gespa de l’Estadi Johan Cruyff. Alexia Putellas, la capitana del Barça femení, anava ja sense crosses. Era l’última jugadora que apareixia sobre l’herba. La més ambiciosa. La més contundent en el seu discurs cap als 4.000 aficionats que assistien a la presentació oficial del nou projecte de Jonatan Giráldez.

A la llotja, hi havia un orgullós Joan Laporta aplaudint el discurs del tècnic («el passat ja no serveix, el nostre repte és tornar-vos en forma de títols tot el suport que ens donareu», ha comentat Giráldez) i feliç de sentir Putellas. «Volem guanyar sí o sí la Champions. ¡Us la devem!», ha proclamat la capitana, que pot perdre’s pràcticament tota la temporada per la greu lesió de genoll que va patir amb la selecció espanyola just abans d’iniciar-se l’Eurocopa.

«Volia donar un missatge d’agraïment a tots pel suport que ens vau donar la passada temporada», ha dit l’entrenador del Barça femení. «La passada temporada vam viure moments únics i mai oblidarem el que vam sentir aquells dies al Camp Nou», ha dit Giráldez.

Notícies relacionades

El Barça va establir fins en dues ocasions el rècord mundial d’assistència a un partit femení, i va quedar establert en el duel amb el Wolfsburg, en què van assistir 91.648 espectadors. «Vam viure una temporada de rècords, amb aquells dos partits increïbles al Camp Nou i els tres títols que vam aconseguir. Però no ens serveix», ha insistit Putellas mantenint a dalt de tot el nivell d’exigència. «Volem tornar a aixecar els tres títols, volem repetir la final de la Champions i guanyar-la sí o sí aquest any».

A més, en el seu discurs de capitana, va mirar a les jugadors més joves que han arribat al Barça. «Defenseu aquesta samarretes amb orgull, treballeu cada dia amb molta passió. En un futur haureu d’estar aquí vosaltres jugant finals i aixecant títols», ha augurat Alexia Putellas.