DESCART TÈCNIC CONTRA EL RAYO

Xavi no compta amb Dest i el posa al mercat

Xavi no compta amb Dest i el posa al mercat

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Primer partit de Lliga, primera convocatòria de Xavi, ja amb tots els fitxatges inscrits, menys Koundé, i primer missatge. El tècnic ha citat 23 jugadors per al debut d’aquesta nit a la Lliga contra el Rayo Vallecano (21.00 h) al Camp Nou. I no hi és Sergiño Dest, el lateral dret a qui amb prou feines ha utilitzat aquesta pretemporada, tot i que sí que hi figura Ferran Torres, que aquest estiu no ha jugat cap minut.

Es tracta d’un missatge potent de Xavi, que després de la renovació d’Azpilicueta pel Chelsea, continua buscant un nou amo per a la banda dreta. A més, Dest és l’únic especialista pur que hi ha en aquesta posició en la nova plantilla que ha configurat el club blaugrana.

Però Xavi no hi compta, disposat com està a col·locar Sergi Roberto, renovat aquest estiu per un any més, al flanc dret de la defensa o fins i tot desplaçar Araujo a aquesta zona, com ja es va veure en el clàssic estiuenc contra el Madrid.

Notícies relacionades

L’absència de Dest ha sigut tan inesperada com esperades són les baixes d’Umtiti i Braithwaite. Tots dos segueixen al Camp Nou, tot i que al maig Xavi ja els va comunicar que no hi comptava. Però ni el francès ni el danès troben sortida, aferrats, de moment, als seus respectius contractes. 

Interès de l’United per Dest

Amb el descart de Dest queda clar que Xavi encara manté la idea de fitxar un lateral dret abans que s’acabi el mercat el 31 d’agost. Ferran va rebre l’alta mèdica divendres passat i unes hores després sí que entrava en una llista on no hi ha lloc per a l’exdefensa de l’Ajax, pretès pel Manchester United, que tampoc abandona la idea d’acabar podent fitxar Frenkie de Jong.