PODRAN DEBUTAR CONTRA EL RAYO

Tots els fitxatges del Barça inscrits, menys Koundé

Tots els fitxatges del Barça inscrits, menys Koundé

FCB

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Tots, menys Koundé. El Barça ha aconseguit inscriure sis dels set jugadors per poder debutar aquest dissabte a la Lliga contra el Rayo Vallecano. Després que la directiva de Joan Laporta hagi activat la quarta palanca amb la venda del 24,5% de Barça Studios a Orpheus Media, empresa administrada per Jaume Roures, el club, com ja va avançar Xavi, ha pogut registrar Lewandowski, Raphinha, Kessié, Christensen, el renovat Sergi Roberto i el fitxat aquest estiu Ousmane Dembélé.

Notícies relacionades

Només ha quedat fora de la llista Koundé, l’últim d’arribar al Camp Nou, tenint en compte a més que el Barça té quatre centrals més (Piqué, Araujo, Eric i Christensen) i que l’exjugador del Sevilla sortia d’una lesió que l’ha tingut de baixa unes quantes setmanes.

Perquè entri el defensa francès, el Barça haurà d’alliberar massa salarial o vendre algun jugador perquè a partir d’ara, i després de l’ingrés de gairebé 800 milions per les quatre palanques, el club entra en la regla 1/1. És a dir, per cada euro que surti en pot entrar un altre, esquivant la normativa de l’1/4 o l’1/3 en què s’ha mogut el club blaugrana.