FIRMA FINS AL 2026

Christensen va escriure als 8 anys que volia jugar al Barça

«Està documentat», va emfatitzar joiós Joan Laporta al presentar el central danès, també feliç «per veure el somni fet realitat»

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joan Laporta li va preguntar si li permetia la llicència de revelar en públic una confidència. Andreas Christensen va assentir amb el cap. «Quan tenia 8 anys, l’Andreas va escriure en un paper que volia ser jugador del Barça!», va descobrir Laporta, feliç. No només per aquesta confessió del futbolista que estava presentant, una cosa així com la versió blaugrana d’haver nascut per jugar al Barça, sinó perquè no era un tòpic. «Està documentat», va dir ufà Laporta per haver vist aquest paper.

Christensen ha vist el seu somni fet realitat als 26, i no és un tòpic, després d’haver passat una dècada al Chelsea. El central danès que firma fins al 2026, com Franck Kessié (té la mateixa clàusula de rescissió, 500 milions), presentat el dia abans, se sentia «molt orgullós» d’aconseguir aquest objectiu infantil en què ha sigut necessari molt més que la voluntat d’arribar al Camp Nou.

Notícies relacionades

S’han de donar les circumstàncies futbolístiques i econòmiques, i, sobretot, la capacitat futbolística d’arribar a una cosa semblant al cim. Christensen va acabar el contracte amb el Chelsea, el Barça s’havia interessat en ell, hi va haver predisposició per pactar un contracte amb determinades condicions monetàries i final feliç del conte. A l’espera que rodi la pilota.

«Desitjava jugar al Barcelona des que tinc memòria», va comentar l’alt central blaugrana. «No puc esperar el moment de jugar al Camp Nou davant els nostres aficionats», va afegir. La primera oportunitat no serà fins d’aquí un mes: el 7 d’agost, en el Gamper contra el Pumas.