CANVI DE DIES I HORES

El Pumas de Mèxic serà el rival del Barça en el Gamper

El torneig canvia de data, del 6 al 7 d’agost, i el de l’equip femení, que s’enfrontarà al Montpeller, passa al dia 23 d’agost

El Pumas de Mèxic serà el rival del Barça en el Gamper

@PumasMX

1
Es llegeix en minuts

Canvi radical en la celebració del trofeu Joan Gamper, que canvia la seva fórmula, les dates i els rivals. El Pumas de Mèxic serà l’equip que s’enfrontarà al Barça masculí diumenge 7 d’agost a les 20.00 hores, mentre que el Montpeller s’enfrontarà amb el femení, un altre dia diferent, el diumenge 23 d’agost, a la mateixa hora, a l’Estadi Johan Cruyff.

Notícies relacionades

La renúncia de la Roma, quan ja havia pactat la seva participació en el torneig blaugrana amb els seus dos equips el 6 d’agost ha provocat un sotsobre en el club en vista dels canvis que ha hagut d’operar en l’organització de la pretemporada. L’equip de la capital s’havia d’enfrontar amb els conjunts masculí i femení, en una doble cita que es va posar en pràctica per primera vegada l’estiu passat amb la Juventus i els enfrontaments en el Johan Cruyff.

La Roma va rescindir unilateralment el contracte el 27 de juny passat, al·legant la modificació del seu calendari d’amistosos. El Barça es va llançar urgentment a la recerca d’un substitut –dos en realitat– i va contactar amb el Milan. Les negociacions tampoc van arribar a bon port. La dificultat de trobar un club que pogués aportar dos equips de nivell per enfrontar-se al Barça va propiciar que el club diversifiqués la recerca. El masculí s’enfrontarà a un conjunt mexicà i el femení, a un de francès.