ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barcelona convoca una assemblea extraordinària per activar les palanques econòmiques

El Barcelona convoca una assemblea extraordinària per activar les palanques econòmiques
1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

La Junta Directiva del FC Barcelona ha convocat els socis i socis compromissaris a una assemblea extraordinària el 16 de juny per activar les anomenades ‘palanques econòmiques’, amb les quals recuperar el pols perdut. Els socis hauran d’autoritzar a la junta la venda a un o més inversors del 49,9% del Barça Licensing & Merchandising (BLM) i un màxim del 25% dels drets de televisió dels pròxims anys.

La cita amb els socis serà de forma telemàtica un dijous a les 18.30 hores des de l’Auditori 1899. En la votació sobre l’empresa que porta a terme la venda de marxandatge, l’acció econòmica més avançada en negociacions, es plantejarà la venda del 49,9% de la gestió.

Notícies relacionades

Respecte als drets de televisió, es demanarà als socis autorització per a la cessió a un o més inversors de fins a un 25% dels ingressos per a l’explotació dels drets de televisió corresponents a la Lliga. Podria ser amb CVC, l’aliat de LaLiga de Javier Tebas, o amb alguna altra empresa.

Alhora, la junta directiva ha aprovat recuperar el nom del Barça Athletic per al filial blaugrana en lloc del Barça B fins ara.