XAVI: «ESTÀ FORA DE PERILL»

Araujo, amb una commoció, passa la nit ingressat a l’hospital

Araujo, amb una commoció, passa la nit ingressat a l’hospital

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ronald Araujo ha passat la nit a l’Hospital de Barcelona, tot i que «està fora de perill», segons va revelar Xavi tot just acabar el partit amb el Celta (3-1). El jugador va patir una topada amb Gavi, que el va obligar a abandonar la gespa en ambulància. Un vehicle que va entrar directament a l’estadi, una cosa poc habitual, davant el silenci colpidor que es respirava entre els gairebé 60.000 aficionats.

Notícies relacionades

«Ens hem espantat tots, és clar que sí», va admetre Xavi, tot i que després dels primers exàmens mèdics va arribar una mica de calma al Barça, que va emetre un primer comunicat en què va informar que «Araujo havia patit una commoció». Quan abandonava en l’ambulància el Camp Nou, el públic va començar a corejar el crit d’«¡¡¡uruguayooo, uruguayoooo!!!».

Del Camp Nou a l’hospital, on va rebre immediatament la visita de la seva família més pròxima, mentre els metges el sotmetien a més proves. «Es quedarà a l’hospital per precaució», va avançar Xavi, a l’espera que el Barça ofereixi en les pròximes hores més informació sobre l’estat físic del defensa uruguaià.