ES FA PER VIA TELEMÀTICA

L’assemblea del Barça per aprovar l’acord amb Spotify es retarda per problemes tècnics

L’assemblea del Barça per aprovar l’acord amb Spotify es retarda per problemes tècnics

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Va començar malament la primera assemblea per via telemàtica en la història del Barça en la qual els compromissaris havien de validar l’acord de patrocini amb Spotify. Tan malament que es va haver de retardar el seu inici perquè en la primera convocatòria fixada per a les 10 del matí només hi havia registrats 32 compromissaris dels 4.478 sòcies i sòcies que estaven citats, segons contemplen els estatuts del club.

A les 10.30 estava fixada la segona i última convocatòria per iniciar l’assemblea. Però tot es va retardar. «Hi ha incidències tècniques, de manera que l’assemblea s’iniciarà amb un petit retard», ha dit Josep Cubells, secretari i portaveu de la directiva de Joan Laporta. Va començar nou minuts després de l’hora marcada en la convocatòria.

No va informar, en cap cas, de quants compromissaris s’hi havien connectat perquè el problema es va agreujar, de manera que el club va retardar l’inici de l’assemblea amb l’objectiu que «s’hi pugui connectar el màxim nombre» de sòcies i socis, segons Cubells.

Notícies relacionades

El club, a través de les xarxes socials, sí que va ser molt més precís a l’indicar que la dificultat s’havia produït per «una incidència tècnica en la connexió remota amb l’assemblea», per la qual cosa es veia obligat a posposar l’inici, fet pel qual va demanar «disculpes per les molèsties».

A les 10.49 del matí, Cubells va anunciavr que «ja estaven resolts els problemes tècnics», indicant que l’arrencada de l’assemblea es fixaria a les 11 del matí. I amb els compromissaris acreditats van començar a debatre, amb mitja hora de retard, l’acord «més gran de patrocini» en la història del club, segons havia defensat Laporta en els últims dies. Un acord del qual el Barça no ha pogut donar les xifres exactes perquè Spotify s’acull a «una clàusula de confidencialitat» que ho impedeix.