ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta, disposat a ajudar Urdangarin

Laporta, disposat a ajudar Urdangarin
2
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Joan Laporta està disposat a ajudar en el que sigui possible a Iñaki Urdangarin. El president blaugrana, en una trobada informal amb periodistes, ha indicat que el marit de la infanta Cristina de Borbó ja ha acabat les pràctiques al club blaugrana per formar-se com a entrenador. Laporta s’ha mostrat afectuós amb l’exjugador de la secció d’handbol. Ha indicat que prefereix no valorar les seves activitats fora de l’esport, però que aprecia molt el seu passat com a jugador blaugrana. Convé recordar que Urdangarin té penjada la seva samarreta al sostre del Palau Blaugrana al costat d’altres llegendes que han passat pel recinte.

Laporta ha incidit en el fet que prefereix recordar els èxits d’Urdangarin com a jugador d’una secció en què ara milita el seu fill Pablo. I ha afegit que si ara vol convertir-se en entrenador, està disposat a ajudar-lo. Tot i que ara no té cap vinculació amb el club, Laporta ha semblat que deixa la porta oberta a què s’incorpori en un futur. De moment, no, ja que totes les places de tècnics als equips de les seccions inferiors ja estan cobertes. A l’aparició a les dependències del club d’Urdangarin ha tingut molt a veure la presència com a assessor presidencial d’Enric Masip, antic company d’equip de l’exmembre de la Casa Reial.

Entrevista a la Cope

Notícies relacionades

Urdangarin va aparèixer ahir a la nit als micròfons de El Partidazo de la Cope, on va fer una entrevista en què va deixar patent la voluntat de reintegrar-se al món de l’esport. «Jo vull mirar cap endavant. Tornar a l’esport. Tornar a la gestió o a l’esport en general seria un dels meus objectius. L’handbol sempre ha sigut com una segona família. Totes les eines que he après a la meva vida m’agradaria destinar-les a l’esport. Si no és a l’esport, també he estat vinculat a l’empresa en el passat i podria estar en aquesta direcció d’esport i empresa», va explicar.

A Urdangarin se l’ha vist últimament al Palau també per veure jugar el seu fill. Ho fa sempre que pot, ja sigui de manera presencial o per la tele. I en aquest sentit sempre s’ha sentit molt ben tractat pel president blaugrana, amb qui es va mostrar agraït per ajudar-lo en el seu objectiu de treure’s el títol d’entrenador. «El títol encara no el té perquè està pendent de les pràctiques. Crec que és un títol que me l’hauria d’haver tret fa temps. En la situació de privació de llibertat me’l vaig treure, tot i que estava pendent de les pràctiques, que a Vitòria no eren possibles. Em vaig posar en contacte amb el club i em van donar les facilitats. Vaig parlar amb Laporta per fer aquestes pràctiques a través de Masip. Laporta sempre ha sigut una persona generosa amb qualsevol persona del club que ho hagi necessitat. Estic molt agraït», va manifestar.