EN MENYS DE MITJA HORA

Dembélé: un golàs, dues assistències, abraçada amb Xavi i ovació del Camp Nou

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No va estar ni mitja hora al camp. I va tenir temps per jugar a les dues bandes. Va començar a l’esquerra, substituint un apagat Ferran Torres. Va acabar després a la banda dreta. Ousmane Dembélé va firmar el partit que més necessitava. No només pel golàs que va fer per tranquil·litzar el Camp Nou, una gardela amb l’esquerra que a més li va permetre transformar els xiulets que va rebre al trepitjar la gespa per una eixordadora ovació ja que gairebé 70.000 persones van corejar contentes el seu nom.

I ell, després d’aquest imponent xut que va sacsejar la porteria del gol sud de l’Estadi, se’n va anar a buscar Gavi, amb qui va celebrar aquest gol alliberador, mentre Piqué aixecava els braços reclamant a l’afició que aplaudís el rebel jugador francès. 

El lideratge de Pedri

Notícies relacionades

Aquest gol va ser el pròleg d’una descomunal aparició en una nit en què el lideratge de Pedri es va fer iniestà, amb tocs màgics i passades clarividents, deixant la sensació de sorpresa al Camp Nou. Com si no es cregués el que estava veient. Posant-se les mans al cap cada vegada que el jove canari deixava jugades meravelloses, com el túnel amb cop de taló inclòs, i d’esquena, a Balenziaga. Pedri encenia l’interruptor de la llum i Dembélé, mentrestant, a la seva.

No va quedar content amb el seu golàs sinó que llavors, ja instal·lat a la dreta, es va posar la disfressa d’assistent per regalar dos gols. En va posar un al cap de Luuk de Jong i l’altre als peus de Memhis. Decisiu i generós Ousmane Dembélé, va acabar aclamat pel Camp Nou i abraçat per Xavi.