«HE TINGUT UN GEST DESAFORTUNAT»

Araujo: «Vull demanar disculpes a la gent de l’Espanyol»

Araujo: «Vull demanar disculpes a la gent de l’Espanyol»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Ronald Araujoera a la banqueta de Cornellà-el Prat en els tensos minuts finals del derbi, que va acabar en empat (2-2). I es va aixecar enrabiat per l’expulsió de Gerard Piqué, mentre Nico Melamed es dirigia, després de veure la targeta vermella per la seva baralla amb el central blaugrana, cap al túnel dels vestidors.

Llavors, el central uruguaià, que havia sigut substituït en el descans al notar unes molèsties musculars que el fan ser dubte per dijous a l’Europa League contra el Nàpols, es va encarar amb el jugador de l’Espanyol recordant-li amb gestos ostensibles que havien baixat a Segona Divisió.

Notícies relacionades

Dues hores més tard, el defensa del Barcelona admetia el seu error en un missatge que penjava a les xarxes socials i va ser retuitejat pels comptes oficials del club blaugrana. «Vull demanar disculpes a tota la gent de l’Espanyol pel gest desafortunat que he tingut aquesta nit», va explicar Araujo, assumint l’error que va cometre amb aquests gestos cap a Nico Melamed.

«Tot ha sigut fruit de la tensió viscuda durant un derbi tan disputat com el d’avui», va dir per justificar-se el defensa. I va reconèixer després que es considera «una persona respectuosa amb les aficions i clubs». «Per això no em sento orgullós amb el que ha passat», va afegir.