GAVI, EL PRÒXIM

Nico ja té fitxa del primer equip del Barça

La inscripció del centrecampista suposa un maldecap menys per a Xavi, que a Granada va córrer el risc de l’alineació indeguda

Nico ja té fitxa del primer equip del Barça

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nico González ja té fitxa del primer equip. El migcampista blaugrana, de les poques bones notícies al club aquesta temporada, ha sigut inscrit aquest dijous a LaLiga. Un alleujament per a Xavi, que contra el Granada es va arriscar a cometre alineació indeguda al tenir només set jugadors del primer equip sobre la gespa.

Notícies relacionades

Present i futur de l’equip, després de debutar aquesta temporada amb Ronald Koeman va continuar tenint continuïtat amb Sergi Barjuan i Xavi. Aquest curs porta 23 partits i dos gols (un més que Dembélé). Mentre Nico ja ha viatjat a Bilbao com a jugador del primer equip a tots els efectes (lluirà el dorsal 14, que hereta de Coutinho), l’extrem francès s’ha quedat fora de la convocatòria per la seva negativa a renovar. Ens sembla obvi que Dembélé no vol continuar al Barça i que no està compromès amb el projecte futur. Se li ha comunicat a ell i als seus agents que ha de sortir de manera immediata i esperem una transferència abans del 31 de gener», ha explicat Mateu Alemany. «No volem tenir jugadors no compromesos amb el projecte. I que no vagi convocat n’és una conseqüència», ha afegit el director de futbol barcelonista.

Gavi, el pròxim

Els que sí que estan compromesos amb el projecte són Nico i Gavi, el pròxim en tenir fitxa del primer equip. L’interior andalús, de només 17 anys, s’ha convertit en peça bàsica del Barça malgrat no tenir encara dorsal de la primera plantilla. Tot i que ha despertat l’interès de mitja Europa, Gavi ha apostat per seguir al Camp Nou.