L’ARENGA DEL PRESIDENT

Laporta, a l’equip i a Xavi: «¡Aquest és el camí! N’estem orgullosos»

Laporta, a l’equip i a Xavi: «¡Aquest és el camí! N’estem orgullosos»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Un cop acabat el clàssic i eliminat el Barça pels seus «propis errors», com va confessar Xavi, va baixar Joan Laporta al vestidor de Riad per dirigir un missatge als jugadors. I a l’entrenador. Un missatge d’«orgull», malgrat la derrota contra el Madrid (2-3) que li fa perdre el primer títol de la temporada, indicant que l’equip està en el camí adequat per aixecar-se. Un missatge, a més, difós pels comptes socials del club blaugrana.

«Tots els culers estem orgullosos de ser del Barça», va començar dient Laporta, que tenia a l’esquerra Rafa Yuste, vicepresident esportiu blaugrana, i al davant, Xavi, l’entrenador, acompanyat per tot el seu cos tècnic. La majoria dels futbolistes estaven amb les tovalloles. «Més orgullosos que mai», va insistir amb vehemència el president. 

«Els missatges que arriben des de Barcelona i el partit que heu fet», va continuar relatant el dirigent per justificar aquest relat optimista davant el silenci del vestidor, alternant l’ús del castellà i el català. «Heu donat la cara en tot moment, mostrant talent, orgull i capacitat de superar-vos vosaltres mateixos», va afegir.

«Heu donat la cara en tot moment, mostrant talent, orgull i capacitat de superar-vos vosaltres mateixos»

Laporta, president del Barça

Després, Laporta va enaltir «la valentia» de l’equip per igualar el 0-1 del Madrid, amb el gol de Luuk de Jong, i l’1-2, amb el d’Ansu Fati, tot i que el gol de Fede Valverde va trencar aquesta reacció en la pròrroga.

Notícies relacionades

«Avui com a president del Barça i al costat de tots els meus companys de junta i a Barcelona i arreu del món els culers estem orgullosos gràcies a vosaltres. ¡Aquest és el camí!», va remarcar el dirigent. Aquesta arenga, que va durar un minut, va coincidir amb el missatge llançat després per Xavi en la roda de premsa. «Me’n vaig orgullós, el Barça s’ha tret els complexos», va assegurar el tècnic.

Just en el tram final del discurs, Laporta es va dirigir directament «a l’equip tècnic» mirant Xavi, que estava escortat per Òscar Hernández, el segon entrenador, i Sergio Alegre, el tercer. «Valents, ho hem tingut, ho hem tingut. Ara només falta guanyar, estic segur que aquest és el camí i ho aconseguirem. Gràcies i ¡visca el Barça! ¡Heu donat la cara! ¡N’estem orgullosos!». I entre l’ovació de la plantilla i el cos tècnic Laporta es va fondre en una abraçada amb Xavi.