ALVES HI VA, PERÒ ENCARA NO ESTÀ INSCRIT

Dembélé dona negatiu i viatja a Linares per disputar la Copa

Dembélé dona negatiu i viatja a Linares per disputar la Copa

Alejandro García / Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Matí ple de notícies a la ciutat esportiva del Barça abans de viatjar a Linares per debutar en la Copa del Rei. El club ha comunicat que Dembélé ha donat negatiu de coronavirus en l’última prova PCR a què ha sigut sotmès, així que s’incorpora a l’equip. Però, alhora, el Barcelona ha indicat que tant Lenglet com Umtiti tenen «una indisposició gàstrica» que els fa ser baixa en l’estrena copera.

Després de recopilar totes les altes i baixes, Xavi ha pogut completar una llista de 21 jugadors en què destaca la inclusió de Dani Alves, el primer fitxatge hivernal que va fer el Barça. Però hi ha un asterisc. El lateral brasiler viatja, com ha precisat el mateix club, «pendent de confirmar la seva inscripció en la Lliga».

Notícies relacionades

Dembélé torna a l’equip enmig de la polèmica sobre el seu futur, i el club està cansat d’esperar una resposta definitiva a l’última oferta. N’està tan cansat que fins i tot Xavi, que ha demanat «un esforç» al francès per continuar al Camp Nou, comença a donar símptomes d’esgotament veient que pot marxar a final de temporada.

De moment, però, aquesta inscripció no està tancada perquè no hi ha el marge salarial adequat perquè Alves tingui fitxa. Això ha obligat Xavi a dissenyar una convocatòria amb només 12 jugadors del primer equip (10 de camp i dos porters), i s’ha vist obligat a recórrer a nou futbolistes del filial blaugrana: Iñaki Peña (el tercer porter), Nico, Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, Ilias, Guillem, Estanis i Mika Mármol.