ACTUALITAT BLAUGRANA

Ferran Torres arriba a Barcelona per passar la revisió mèdica amb el Barça

  • Els serveis mèdics hauran d’analitzar el peu lesionat del davanter, que serà presentat aquest dimarts al Camp Nou

1
Es llegeix en minuts

El davanter Ferran Torres ja és a Barcelona i està previst que aquest dilluns al matí a les nou se sotmeti a la revisió mèdica per convertir-se en nou jugador blaugrana.

L’internacional espanyol, de 21 anys, traspuarà a l’entitat blaugrana procedent del Manchester City, club per què va fitxar l’estiu del 2020 procedent del València, i serà el segon reforç hivernal després de la contractació del lateral brasiler Dani Alves.

La presentació oficial de Ferran Torres, que el seu fitxatge no ha sigut confirmat encara pel Barcelona, està prevista per al dimarts 28 de desembre a porta oberta al Camp Nou.

L’observació de Ricard Pruna

El cost acordat del traspàs ha sigut de 55 milions d’euros més uns altres 10 en variables que l’entitat blaugrana assegura no seran de compliment fàcil, condicionats a disputar el 70% dels partits o conquerir la Champions. És més del doble del que el City va pagar al València fa un any i mig.

Torres ja no ha estat a les ordres de Pep Guardiola al partit del Boxing Day davant el Leicester d’aquest diumenge. De fet, el jugador ha penjat a les xarxes socials un vídeo des de València en què mostrava el progrés amb la seva lesió en un entrenament individual.

Notícies relacionades

El davanter es va lesionar amb la selecció espanyola. Es va fer una petita fractura al peu i és un dels aspectes que hauran d’analitzar els serveis mèdics del FC Barcelona, ara dirigits per Ricard Pruna, acabat de tornar a la disciplina barcelonista.

S’espera que l’entrenador Xavi Hernández pugui comptar amb Torres a partir de finals del mes de gener. L’examen mèdic aclarirà dubtes.