ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça paga a la fi a Setién la seva indemnització

El club blaugrana ha acordat amb el tècnic càntabre el pagament dels quatre milions d’euros de liquidació en sis terminis

jmexposito54495599 handout   14 august 2020  portugal  lisbon  barcelona coach 200814233001

jmexposito54495599 handout 14 august 2020 portugal lisbon barcelona coach 200814233001 / Michael Regan UEFA via Getty Ima

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Quique Setién per pagar-li finalment la indemnització pel seu acomiadament. De fet, el club blaugrana ja ha començat a pagar-li la liquidació del seu contracte com a tècnic blaugrana.

Segons han informat la SER, el Barça ha abonat a l’entrenador càntabre una part dels quatre milions que li corresponien per la seva liquidació. Setién va ser acomiadat l’agost del 2020, pocs dies després de la debacle de Lisboa, l’infame 2-8 contra el Bayern.

Notícies relacionades

L’acord al qual van arribar Barça i Setién contempla que el pagament es realitzarà en sis terminis. De moment, el càntabre, que continua sense entrenar cap equip, ja ha rebut el primer. Està previst que en els pròxims mesos es completi la retribució.

La disputa entre el club barcelonista i el tècnic va arribar als tribunals, ja que la directiva de Josep Maria Bartomeu va considerar que Setién no havia complert els objectius i promeses i l’altra argumentava que això no era un motiu suficient per eludir el pagament de la indemnització. El cas, després de l’acord, ha quedat arxivat.