MATEU ALEMANY, A MANCHESTER

Ferran Torres, la nova via que explora el Barça per a l’atac

Ferran Torres, la nova via que explora el Barça per a l’atac
1
Es llegeix en minuts

De nou, el Barça acudeix a Manchester a la recerca d’un jugador que solucioni els seus problemes. L’estiu passat va portar Eric Garcia (cost zero) per enfortir la defensa i també Kun Agüero (gratis). Va intentar sense èxit contractar tot i que fos com a cedit Sterling. Ara, el club blaugrana explora la via de Ferran Torres, el davanter, de 21 anys, que està lesionat.

Seria la peça, segons el diari AS, que busca Xavi per completar el seu atac. El City va pagar 25 milions d’euros l’estiu del 2020 al València per aquest polivalent davanter. La idea del Barça seria portar-lo en aquest pròxim mercat d’hivern per proporcionar al nou tècnic una alternativa més valuosa.

Operacions complexes pel ‘fair play’ de l’LFP

Per això, el viatge de Mateu Alemany a Manchester, avançat per SER Catalunya, per intentar desbloquejar aquesta operació. No és la primera vegada que el director de futbol del Barça viatja a la ciutat anglesa. Ja va negociar, però llavors sense èxit, l’arribada de Sterling. Ara, és Ferran Torres l’objectiu del club blaugrana, condicionat, en tot moment, pel ‘fair play’ financer que fixa la Lliga de Futbol Professional (LFP). No té marge salarial el club blaugrana per emprendre aquest fitxatge o cessió.

Notícies relacionades

Necessita Xavi enfortir el seu atac, conscient de les dificultats que s’ha trobat. En els dos primers partits ja ho ha patit. Un sol gol, el de Memphis, i de penal, a l’Espanyol, certifica la gravetat del problema. L’opció de Dani Olmo, el jugador del Leipzig, continua oberta.

«Parlar ara de fitxatges és una hipòtesi. Mateu va ser molt clar en l’última conferència de premsa dient que no podíem fitxar.

Xavi, tècnic del Barça

Però tampoc resulta fàcil aquesta incorporació d’un davanter perquè el Barça, com va reconèixer el mateix Xavi, té serioses dificultats per fitxar en aquest mercat d’hivern. «Parlar ara de fitxatges és una hipòtesi. No podem parlar cada dia d’un nom. ¿Mercat d’hivern? Ja veurem si ens podem reforçar», va afirmar el nou entrenador. «Mateu va ser molt clar en l’última conferència de premsa dient que no podíem fitxar».