ACTUALITAT BLAUGRANA

Xavi impedeix a Piqué anar a ‘El hormiguero’, segons la COPE

El nou tècnic blaugrana comença a imposar les seves normes i anul·la una entrevista pactada del central al programa de Pablo Motos

Xavi impedeix a Piqué anar a ‘El hormiguero’, segons la COPE
1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández va reiterar durant la seva presentació com a nou tècnic del FC Barcelona que faria tornar l’ordre i les normes al vestidor, i que això afectaria les activitats extraesportives dels jugadors. Doncs sembla que no ho deia perquè sí. Segons va informar ahir a la nit ‘El partidazo’, de la COPE, Xavi ha obligat Gerard Piqué, sens dubte el futbolista amb més interessos fora del futbol, a anul·lar una entrevista ja pactada amb el programa ‘El hormiguero’, de Pablo Motos.

Gerard Piqué ja va estar fa dos anys, l’octubre del 2019, al programa d’Antena 3, una experiència que no podrà repetir després de la decisió de Xavi. Piqué pretenia promocionar la Copa Davis que es disputarà a finals d’aquest mes a Madrid i animar la venda d’entrades. L’entrevista s’havia de fer la setmana vinent a Madrid i a la nit, per això el tècnic de Terrassa ha demanat al central que cancel·lés el compromís televisiu.

Notícies relacionades

«Cal posar ordre, perquè quan n’hi ha hagut ens ha anat bé, i quan no hi ha hagut normes no hem competit tan bé», va dir Xavi en la seva presentació.

Ja des del primer dia Xavi ha marcat una nova línia de disciplina, imposant per exemple als jugadors arribar cada matí una hora i mitja abans a l’entrenament. El de Terrassa vol que els futbolistes esmorzin junts i també que dinin en família i que no marxin a l’acabar la sessió preparatòria.