ACTUALITAT BLAUGRANA

A propòsit de Dani Alves i la seva tornada al Barça

Una informació al Brasil alerta d’una possible reunió del club blaugrana amb el lateral per tractar sobre la seva tornada en el mercat d’hivern

A propòsit de Dani Alves i la seva tornada al Barça

EFE

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves, de 38 anys, continua movent-se per aconseguir la seva tornada al Barça. El veterà lateral no para de postular-se i el seu nom ha agafat força el dia d’avui després que el portal ‘UOL Esporte’ hagi publicat que aviat es produirà una reunió entre el jugador i el club blaugrana per tractar el seu possible fitxatge per al gener, quan s’obre el mercat d’hivern.

Alves ha rescindit el seu contracte amb el São Paulo i està sense equip. Segons el mitjà brasiler les dues parts estan interessades en un acostament, tot i que tot estaria supeditat a la postura de Xavi, que segons l’esmentat mitjà estaria d’acord a recuperar el que va ser el seu company d’equip al Barça. Des del club blaugrana indiquen que Alves intenta, efectivament, tornar com sigui, i encara no hi ha una decisió presa.

Amb vista al Mundial de Qatar

En el procés de rejoveniment de la plantilla, l’arribada d’Alves resultaria tot un contrapunt, i per això convé meditar bé la seva utilitat, a part que s’hauria d’encaixar el seu salari, per baix que sigui, en el reduït ‘fair play’ financer amb què compta l’entitat barcelonista.

Notícies relacionades

Alves és el jugador amb més títols de la història del futbol, amb 43, dels quals 23 van ser aconseguits amb el Barça. L’últim, l’or amb la selecció olímpica del Brasil en els Jocs de Tòquio.

Ara tindria entre cella i cella optar a formar part de la ‘canarinha’ que disputarà entre el novembre i el desembre del 2022 el Mundial de Qatar.