ENÈSIM CONTRATEMPS

Dembélé es torna a lesionar

L’extrem francès va jugar 25 minuts a Kíev i el Barça ha informat que té una elongació a la cuixa després de l’entrenament

Dembélé es torna a lesionar
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ousmane Dembélé s’ha tornat a lesionar. Només 25 minuts de futbol ha resistit l’extrem francès, que torna a la infermeria. Només 25 minuts de competició i un entrenament després, causa baixa per temps indefinit. «L’evolució marcarà la seva disponibilitat», exposa el Barça en el comunicat oficial davant la incertesa constant que és l’estat físic del davanter.

Notícies relacionades

Dembélé pateix una elongació al múscul semimembranós de la cuixa esquerra que, dos dies abans del partit contra el Celta (aquest dissabte, a Balaídos, a les 21 h), el descarta. L’enèsima lesió muscular de la seva carrera i a la mateixa cama que li havien operat. El futbolista reapareixia a Kíev després de quatre mesos, després d’haver sigut operat el 28 de maig d’una desinserció del tendó distal del bíceps del genoll esquerre.

També ha engrossit la llista de baixes Sergiño Dest, que va quedar descartat el mateix matí del matx contra el Dinamo. El club ha informat que pateix una lumbàlgia, sense especificar tampoc si estarà en condicions de reaparèixer davant el Celta. El porter Neto no ha participat en l’entrenament per un procés febril.