ACTUALITAT BLAUGRANA

Jordi Alba no s’entrena i perilla per al clàssic davant el Madrid

Pedri i Araujo tampoc compareixen i la seva presència aquest diumenge és encara menys probable

Jordi Alba y Ter Stegen se felicitan al finalizar el partido de liga en el Camp Nou entre el FC Barcelona y el Getafe

Jordi Alba y Ter Stegen se felicitan al finalizar el partido de liga en el Camp Nou entre el FC Barcelona y el Getafe / JORDI COTRINA (EPC_EXTERNAS)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Jordi Alba, Pedro González ‘Pedri’ i Ronald Araujo no s’han entrenat amb el grup aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a causa de les seves respectives lesions i cada vegada tenen més complicat entrar en la convocatòria per disputar el clàssic davant el Reial Madrid aquest diumenge.

L’esquinç al turmell dret que el lateral es va fer dimecres davant el Dinamo de Kíev sembla més seriós del que es va intuir en un primer moment i la seva presència o no davant els blancs es decidirà en l’entrenament de demà dissabte, que començarà a les 11.00h.

Notícies relacionades

Més esperades eren les més que probables absències de Pedri i Araujo. El jugador canari continua ranc de la seva lesió al quàdriceps de la cama esquerra i l’uruguaià encara no s’ha recuperat de la lesió en els isquiotibials de la cuixa dreta que es va fer amb la seva selecció.

Tampoc s’espera que en la convocatòria que donarà aquest dissabte Ronald Koeman estigui present Ousmane Dembélé, que malgrat entrenar-se amb el grup encara no té el to físic necessari per tornar als terrenys de joc.