BALDE TAMBÉ ENTRA A LA LLISTA DE 23

Koeman convoca el Kun Agüero per al duel amb el València

  • El davanter argentí, que va patir una lesió muscular a inicis d’agost, no ha debutat encara amb el Barça

  • «Ens pot donar molt a dalt, però necessita ritme de partits i físic», recalca el tècnic blaugrana

Koeman convoca el Kun Agüero per al duel amb el València

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Kun està de tornada. Cinc mesos després del seu fitxatge pel Barça, el Kun Agüero ha entrat, per primera vegada, en una llista de convocats. Ronald Koeman, el tècnic blaugrana, l’ha inclòs en la relació de 23 futbolistes per enfrontar-se aquest diumenge a la nit (21.00 h) al València al Camp Nou.

L’exdavanter del City, que havia patit una lesió muscular a inicis d’agost, va rebre l’alta mèdica just abans del trofeu Joan Gamper contra la Juventus, i Koeman el va convocar. També Alejandro Balde, el lateral esquerre, ha rebut l’autorització mèdica per posar-se a disposició del tècnic, que arrenca avui el triple duel en el Camp Nou que pot determinar el seu futur.

Primer, el València; després, el Dinamo de Kíev (dimecres, 18.45 h). I finalment el diumenge 24 el clàssic contra el Madrid a l’estadi blaugrana. A poc a poc, el tècnic va recuperant efectius en l’atac. Ja té Ansu Fati, tot i que el neerlandès ha deixat clar que no està per jugar els tres partits sencers; ara recupera el Kun («ens pot donar molt a dalt», va confessar Koeman), i aviat, tot i que potser no arriba al duel amb l’equip d’Ancelotti, Dembélé.

Notícies relacionades

El Barça necessita retrobar-se amb el gol després d’encadenar 180 minuts sense festejar-ne cap. Va perdre per 3-0 amb el Benfica a la segona jornada de la Champions i, d’aquesta manera, va comprometre, i molt, el seu futur a Europa. Va caure 2-0 al Metropolitano contra l’Atlètic de Simeone. No va generar, a més, gaires oportunitats de gol.

L’arribada del Kun és imprescindible per elevar el nivell d’eficàcia del Barcelona, castigat i debilitat per la marxa de Messi i Griezmann. Memphis, amb tres gols, és el màxim anotador de l’equip, tot i que s’ha sentit massa sol en molts partits. Agüero no serà titular contra el València, però Koeman és conscient que «necessita ritme de partit i físic» per adquirir el seu millor nivell.