LES PERLES BLAUGRANA

Gavi i Pedri, entre els 20 finalistes del Golden Boy Award 2021

  • El canari i l’andalús passen a la ronda final després de les seves bona actuacions amb el Barça

Gavi i Pedri, entre els 20 finalistes del Golden Boy Award 2021
2
Es llegeix en minuts

El Barça ha anunciat aquest divendres el pas de Gavi i Pedri a la ronda final del Golden Boy Award 2021, premi que atorga el diari italià ‘Tuttosport’ al millor jugador sub-21 de l’any. Els jugadors de 18 i 17 anys, respectivament, són dues de les grans promeses del conjunt català per a aquesta temporada i les futures.

Pedri va arribar a l’estiu del 2020 procedent del Las Palmas i va entrar ràpidament en els plans de Koeman, que va quedar impressionat amb el seu rendiment immediat. El canari es va adaptar ràpidament a l’estil de joc del Barcelona i va ser un dels jugadors més regulars de la temporada passada, en què va arribar a disputar fins a 50 partits oficials amb el seu equip. El mateix any del seu debut, Luis Enrique el va convocar per jugar amb la selecció espanyola a disputar l’Eurocopa, on va rebre el guardó de millor jove de l’Eurocopa i va entrar en el millor onze de la competició. El canari, que aquesta setmana ha anunciat la seva renovació fins al 2026 amb una clàusula de 1.000 milions d’euros, es postula com una de les promeses més grans de Can Barça dels últims anys. L’afició té totes les esperances posades en ell per ser el jugador més desequilibrant de l’equip després de la marxa de Messi, cosa que ja sembla haver demostrat.

Notícies relacionades

Els inicis de Gavi són molt semblants als de Pedri. El centrecampista de Los Palacios ha passat d’estar jugant al Juvenil del Barça a principis d’any, a disputar diversos partits com titular. Ha rendit amb escreix en partits importants com el que va disputar contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano, l’andalús s’ha guanyat la confiança del seleccionador, Luis Enrique Martínez. La seva decisió de convocar-lo per jugar la Copa de les Nacions va ser molt criticada i el seu rendiment va ser espectacular, brillant contra Itàlia en les semifinals, fet que demostra que l’edat és només un número.

Es tracta de la quarta ronda que passen els dos jugadors culers en aquest guardó. El premi s’entregarà durant el mes de desembre, a la seu del diari ‘Tuttosport’, a Torí.

Temes:

Pedri