PENDENT DE PROVES MÈDIQUES

Dest es torna a lesionar amb els Estats Units

Dest es torna a lesionar amb els Estats Units

@USMNT

1
Es llegeix en minuts

Va sortir de titular en el duel dels EUA contra Jamaica (2-0) i va fer una assistència de gol, la del primer. Però Sergiño Dest no va poder acabar el matx amb la seva selecció perquè va haver de demanar el canvi (m. 78). De nou, s’ha lesionat. Va notar unes molèsties musculars, que seran revisades pels metges de la selecció nord-americana.

Es tracta d’una mala notícia per a Koeman, que encara a partir del diumenge 17 d’octubre, coincidint amb la visita del València al Camp Nou, un calendari dens i compromès. Després, el decisiu duel contra el Dinamo de Kíev de la Champions, també a l’estadi blaugrana, i el gran clàssic amb el Madrid (24 d’octubre), de nou al Camp Nou.

Notícies relacionades

Dest, en absència de Jordi Alba, havia exercit de lateral esquerre, malgrat que el seu rol habitual és al flanc dret. Alba, que ja va estar a la banqueta en el duel contra l’Atlètic, podria reaparèixer contra el València. Mingueza i Sergi Roberto quedarien com a alternatives per al lateral dret.

El lateral nord-americà ja es va fer un esquinç de turmell en l’anterior aturada de les seleccions en el partit contra el Canadà. Ara el Barça espera el diagnòstic de la nova lesió de Dest.