LA CRISI BLAUGRANA

Jordi Cruyff va mediar entre Laporta i Koeman

El fill de Johan va evitar l’acomiadament del tècnic i va demanar al president que li donés més temps per reactivar l’equip

Jordi Cruyff va mediar entre Laporta i Koeman

Zuma Press

1
Es llegeix en minuts

L’acomiadament de Ronald Koeman el va evitar Jordi Cruyff. Va fer de conseller davant Joan Laporta com havia fet Johan, el seu pare, en el primer mandat del president del Barça. Jordi va intercedir davant el president, que estava decidit a destituir l’entrenador després de la derrota davant el Benfica en la Champions, i va bastir un pont de comunicació entre tots dos, segons va explicar TV3.

Jordi va fer veure a Laporta totes les dificultats que ha hagut d’afrontar Koeman al capdavant de l’equip, entre els lesionats i les baixes de Messi i Griezmann a la plantilla. També és de l’opinió que quan es recuperin els davanters l’equip millorarà, com defensa Koeman. Per això, entenia que l’entrenador mereixia tenir més temps i que no podia ser acomiadat sent com és una llegenda barcelonista.

Notícies relacionades

Laporta va entendre els arguments de Jordi, que exerceix de ‘scouting’ internacional a més de prestar-se com a assessor, i va trucar a Koeman. President i entrenador van convenir divendres a parlar-se cara a cara i dissabte es van reunir a la ciutat esportiva abans de viatjar cap a Madrid. Laporta ja va ratificar la continuïtat de Koeman abans que l’equip patís una nova derrota davant l’Atlètic.

Jordi es va involucrar més en la delicada situació de l’equip i se’l va poder veure en una de les llotges del Metropolitano juntament amb Koeman, a la grada complint el segon partit de sanció després de ser expulsat davant el Cadis.