«LA MEVA POSICIÓ ERA BASTANT CLARA»

Mbappé: «Vaig demanar anar-me’n del París SG a finals de juliol»

Mbappé: «Vaig demanar anar-me’n del París SG a finals de juliol»

@PSG_inside

1
Es llegeix en minuts

«Vaig demanar anar-me’n a finals de juliol». Així de contundent s’ha mostrat Kylian Mbappé sobre el seu futur. Va voler anar-se’n del París SG, però no el van deixar. «Vaig demanar anar-me’n, perquè des del moment que no volia renovar vaig dir al club que volia anar-me’n», ha dit el davanter francès en una entrevista concedida a RMC. Però Mbappé no es va sortir amb la seva.

«Volia que el club tingués una indemnització important per la meva venda perquè pogués fitxar un recanvi de qualitat», ha remarcat el jugador del PSG, a qui el Madrid esperava amb els braços oberts aquest estiu. «Ho vaig anunciar amb prou antelació perquè el club pogués reaccionar», ha reconegut.

Notícies relacionades

Però no hi va haver opció, perquè el club francès no ha volgut facilitar la marxa de Mbappé. «Volia que tot sortís bé per arribar a un acord. Els vaig dir: ‘Si no voleu que me’n vagi, em quedaré’, ha dit Mbappé, negant que hagués rebutjat «sis o set ofertes de renovació» perquè la seva postura era rotunda i clara. Volia anar-se’n del PSG per anar al Madrid.

Ara haurà d’esperar uns mesos, quan quedi lliure el juny del 2022 i sigui, ara sí, amo del seu futur. L’únic amo.