«CULERS, ESTIC PREPARAT»

Torna Ansu Fati, 10 mesos després de la seva greu lesió

  • El davanter rep l’alta mèdica després de superar una greu lesió al genoll esquerre el 7 de novembre passat

Torna Ansu Fati, 10 mesos després de la seva greu lesió

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Josep Maria Bartomeu era president. I Ronald Koeman, a qui se li acaba el temps en el Barça, ja estava assegut a la banqueta del Camp Nou. Aquell 7 de novembre Ansu Fati no sabia que aquesta entrada que va rebre per darrere en el duel amb el Betis l’apartaria del futbol durant més de 10 mesos per una greu lesió al genoll esquerre, per la qual hauria de passar fins a quatre vegades pel quiròfan.

Ansu torna contra el Llevant. Torna el 10. El nou 10 del Barça, el jove, de 18 anys, que ha assumit el llegat de portar a l’esquena el mític dorsal que va honrar Messi durant més d’una dècada. El davanter no serà titular, però tindrà els seus minuts. «Culers, estic preparat», ha anunciat el mateix jugador a les xarxes socials del club abans que es fes oficial l’alta mèdica

O això, almenys, és el que va avançar Koeman, a qui l’arribada del prometedor jugador, convertit a la bandera del present i del futur del club, potser l’agafa massa tard. Però amb Ansu, o l’Ansu que va irrompre sent un adolescent destrossant rècords de precocitat, tot pot ser més senzill.

Notícies relacionades

Tot i que la pressió que ha de suportar el davanter va més allà del purament esportiu. S’ha transformat en la icona del club. Un club deprimit i arruïnat econòmicament i amb poca esperança esportiva, de manera que el retorn d’Ansu suposa una injecció d’autoestima.

El jugador ja va ser inclòs en la llista de convocats facilitada per Koeman per mesurar-se aquest diumenge al Llevant (16.15 h) al Camp Nou. Una relació de 20 jugadors amb l’absència per sanció de Frenkie de Jong.