BAIXA CONTRA EL METZ

El PSG revela que Messi té una lesió al genoll esquerre

  • «Vam veure que tenia unes molèsties i vaig decidir amb molta informació canviar-lo», recalca Pochettino, el tècnic del PSG

El PSG revela que Messi té una lesió al genoll esquerre
1
Es llegeix en minuts

Leo Messi no podrà jugar aquest dimecres contra el Metz. «El club ja ha fet el comunicat sobre el que té Leo. La situació és clara», ha indicat Mauricio Pochettino, el tècnic del París SG, confirmant l’absència de l’estrella perquè té «una contusió òssia al genoll esquerre», que el fa tornar a la infermeria.

«Vam veure que tenia unes molèsties i després en un xut que va fer, i malgrat estar contents amb el seu joc, vaig decidir amb molta informació canviar-lo», ha argumentat el tècnic argentí. «Això és el que va passar».

Messi serà sotmès a noves proves mèdiques d’aquí 48 hores. Pochettino ha lamentat, això sí, que a Messi li faltés el gol, perquè estava completant uns bons 75 minuts davant l’Olympique de Lió.

«No em sorprèn tot el que ha passat. Entenc i accepto la situació com a tal. No em causa ni més ni menys sorpresa»

Pochettino, tècnic del PSG

«No em sorprèn tot el que ha passat. Entenc i accepto la situació com a tal. No em causa ni més ni menys sorpresa, la prioritat és sempre el bé del jugador», ha remarcat l’entrenador del París SG per esquivar qualsevol missatge complicat cap a Messi. Amb la informació interna que teníem, vam pensar que el millor per a ell era sortir després de 75 minuts. Un gran campió vol estar al camp sempre, això és comprensible», ha recalcat Pochettino.

Buscant «complicitats» entre les seves estrelles

Notícies relacionades

«No estic sorprès, és normal que passin aquest tipus de coses», ha dit el tècnic del París SG intentant, en tot moment, minimitzar la polèmica que va generar la seva decisió de treure Messi del camp. I després, en clau tàctica ha abordat l’encaix de les tres estrelles en el seu dibuix tàctic.

«Estic molt content del rendiment de l’equip, sobretot en la primera part. Hem trobat molt bona circulació ofensiva i generant perill, a més de tenir bona organització defensiva, recuperant pilotes altes amb la pressió. Som en aquest moment que la relació de Leo i Di María s’integri amb Neymar i Kylian», ha dit Pochettino, emfatitzant la necessitat de crear «complicitats» entre tots els seus davanters.

Temes:

PSG Messi