JORNADA 5

Horari i on veure a la TV el Barça-Granada de la Lliga

Els blaugranes volen oblidar la derrota europea i tornen al campionat regular contra un rival que porta mals records (21 hores)

Horari i on veure a la TV el Barça-Granada de la Lliga

LaLiga

2
Es llegeix en minuts

Després de la convulsa setmana de Champions per al Barça de Koeman, els blaugrana tornaran al campionat de Lliga després de tres setmanes sense competir. A l’anul·lació del partit de dissabte passat contra el Sevilla es va sumar la designació per a aquest dilluns 20 del partit de la jornada 5 de Lliga, en què el Granada es presentarà al Camp Nou (21 h, Movistar+) a la recerca de la seva primera victòria aquesta temporada.

El Barça ha descansat diversos dies després de la trobada fatídica contra el Bayern de Munic (0-3), on els blaugranes van caure clarament davant la voluminosa superioritat dels bavaresos. Aquesta vegada Mingueza (o Dest, que ha entrat a la convocatòria) i Balde podrien ocupar els laterals en detriment de Sergi Roberto, assenyalat després de la derrota europea, i Jordi Alba, lesionat. Koeman, molt qüestionat en aquests últims dies, tornarà a utilitzar el 4-3-3, un esquema més ofensiu en què podria entrarCoutinho despés de tornar als terrenys de joc aquest dimarts.

A la recerca de la victòria

L’exblaugrana Robert Moreno, entrenador del Granada, voldrà agitar el seu onze per al partit contra el Barça, ja que els nassarites encara no coneixen la victòria en aquesta Lliga 2021-22. L’equip andalús ha aconseguit dos empats i dues derrotes en aquestes quatre jornades, destacant el daltabaix que van patir a Vallecas contra el Rayo Vallecano (4-0). El colombià Luis Suárez és l’única esperança en atac d’un equip que, de moment, només ha anotat dos gols aquest curs.

Els dos equips es van enfrontar la temporada passada quan faltaven cinc jornades per al final de la Lliga, en un duel en què els blaugranes van perdre totes les opcions per conquerir el campionat. Va arribar la gran sorpresa a l’Estadi i els andalusos van remuntar el gol inicial de Leo Messi amb gols de Machís i Jorge Molina, i van enterrar així les possibilitats que quedaven d’aixecar el títol.

Ronald Koeman tindrà les baixes confirmades d’Ansu Fati, Dembéle, Agüero i Braithwaite, sumadas a les d’última hora de Jordi Alba i l’incansable Pedri. Per la seva banda, l’entrenador visitant no tindrà disponible Neyder Lozano per lesió. L’àrbitre de la trobada serà el col·legiat aragonès Jaime Latre.

Quan es juga el FC Barcelona – Granada CF

El partit que correspon a la jornada 5 de la Lliga Santander es disputa aquest dilluns 20 de setembre, a les 21.00 hores espanyoles.

On veure el partit a la TV

Notícies relacionades

El partit es jugarà amb el 40% d’aforament al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar), M. LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.