ENTRE TRES I QUATRE MESOS DE BAIXA

Braithwaite, operat «satisfactòriament» de la seva greu lesió al genoll

Braithwaite, operat «satisfactòriament» de la seva greu lesió al genoll

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Martin Braithwaite ja ha passat pel quiròfan. El davanter danès, que va patir una greu lesió al genoll esquerre en els minuts finals del partit amb el Getafe, ha sigut intervingut avui. El Barça no ha especificat el temps que haurà d’estar de baixa el jugador, tot i que podria oscil·lar entre els tres i quatre mesos de baixa.

Notícies relacionades

L’absència del danès deixa Koeman amb només tres davanters (Memphis, Luuk de Jong i el jove Demir) per a una setmana clau a la Lliga ja que s’ha d’enfrontar al Granada (dilluns 20 de setembre al Camp Nou), Cadis (dijous 23 al Nuevo Mirandilla) i Llevant (diumenge, 26). Espera el tècnic comptar la setmana vinent amb el retorn d’Ansu Fati després de disfrutar el Barça dels primers minuts de Coutinho davant el Bayern de Munic.

El club ha informat que Braithwaite ha sigut «operat satisfactòriament de la lesió femoropatelar», que tenia al genoll esquerre. La intervenció ha sigut realitzada pels doctors Joan Carles Monllau i Jordi Puigdellívol sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça.