GREU LESIÓ AL GENOLL ESQUERRE

El Barça anuncia que Braithwaite serà operat

  • El club revela que el davanter no ha respost al tractament conservador per superar la lesió femoropatelar del genoll

  • No anuncia el temps de baixa a l’espera que el danès sigui intervingut en els pròxims dies

El Barça anuncia que Braithwaite serà operat

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Males notícies per a Martin Braithwaite. I per a Ronald Koeman. El Barcelona ha anunciat que el davanter danès serà intervingut «en els pròxims dies» de la greu lesió que pateix al genoll esquerre. Es queda el tècnic sense davanters per a aquest inici de temporada perquè encara segueixen a la infermeria Ansu Fati, que entrena amb el grup, però no té l’alta, Dembélé i el Kun Agüero.

S’han confirmat, per tant, els pitjors pronòstics per a Braithwaite, que amb dos gols en aquesta arrencada de curs s’havia convertit en un dels màxims realitzadors del Barça. Els dos gols van ser en l’estrena de la Lliga en el Camp Nou davant la Reial Societat.

Notícies relacionades

Pateix el danès «una lesió femoropatelar al genoll esquerre», que l’envia directament al quiròfan. El club no ha volgut donar pistes sobre el temps de baixa, que podria oscil·lar entre tres i quatre mesos, ja que «facilitarà un nou comunicat mèdic una vegada finalitzada la intervenció».

Tot i que es va intentar per tots els mitjans evitar la intervenció, els metges no han tingut més remei que acudir a aquesta via al comprovar-se que el genoll «no ha respost al tractament conservador». Koeman té tres davanters a la plantilla disponibles: Memphis, Luuk de Jong i el jove Demir.