«LA MARXA DE MESSI S’HAURIA POGUT EVITAR»

Tebas: «Florentino té segrestat el Barça»

Tebas: «Florentino té segrestat el Barça»

@Tebasjavier

1
Es llegeix en minuts

«Florentino té segrestat el Barça». Més contundent no ha pogut ser Javier Tebas, el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP). «Ho sé amb seguretat. La seva sortida no va ser per motius econòmics. La marxa de Messi s’hauria pogut evitar», ha afirmat el dirigent en una entrevista exclusiva concedida al diari Sport.

Tebas considera que l’estrella argentina «no mereixia anar-se’n així, ja no només del Barça, tampoc de la Lliga» després de recordar els problemes econòmics que ha viscut el Barça. «El Barça va estar d’acord amb CVC durant un mes, fins que el Madrid va dir que no», ha dit el president de la Lliga.

Notícies relacionades

Ha anat fins i tot una mica més enllà en els seus atacs cap al Barcelona. «En el club hi ha un complex d’inferioritat amb Florentino», ha afirmat Tebas, enfrontat al Barça i el Madrid, els dos únics clubs que encara avalen el projecte de la Superlliga europea juntament amb la Juventus.

I en l’anàlisi de la delicada situació econòmica que ofega el club blaugrana, el dirigent de la Lliga ha indicat que «pot passar com el 2003, quan Laporta va carregar les pèrdues a Gaspart i un grup de socis el va portar als tribunals. La Covid va generar 200 milions de pèrdues», ha afirmat Tebas.