MEMPHIS, LUUK DE JONG I DEMIR, ELS DISPONIBLES

El Barça s’alarma amb Braithwaite, lesionat al genoll esquerre

  • El davanter està sent sotmès a diverses proves mèdiques per verificar la gravetat dels seus problemes físics

  • L’absència del danès, que ja va haver de demanar el canvi contra el Getafe, deixa Koeman en una situació precària per rebre el Bayern

El Barça s’alarma amb Braithwaite, lesionat al genoll esquerre

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Més problemes per a Ronald Koeman. La lesió de Martin Braithwaite al genoll esquerre deixa el tècnic amb només dos davanters (Memphis i Luuk de Jong) per enfrontar-se aquest dimarts al Bayern Munic en el debut de la Champions.

Serà un atac d’emergència perquè el danès, que ja va demanar el canvi contra el Getafe al notar molèsties a aquest genoll, està sent sotmès a diverses proves mèdiques per comprovar si ha de passar pel quiròfan, com va avançar el periodista Gerard Romero al seu canal de Twitch.

¿Forçar el retorn de Coutinho?

Memphis, Luuk de Jong i Demir, la jove promesa austríaca de 18 anys, són les alternatives que li queden al tècnic per al debut europeu. També podria forçar el retorn de Coutinho. El brasiler té l’alta mèdica, però el seu últim partit es remunta al 29 de desembre, quan es va lesionar contra l’Eibar.

Notícies relacionades

Braithwaite ja no va poder jugar cap partit amb la selecció danesa, com tenia previst. Però aquests problemes al genoll esquerre el poden deixar fins a tres o quatre mesos de baixa, amb la qual cosa la situació en atac seria encara més precària.

Estan lesionats Ansu Fati, que ja entrena amb el grup, però sense data concreta per reaparèixer, Dembélé, que podria reaparèixer a finals d’octubre, i el Kun Agüero, que no ha jugat ni un sol minut, encara per la lesió muscular que el mantindrà sis setmanes de baixa. Acaba de complir la quarta.