«SOM UNA PINYA», DIU

Laporta: «Koeman està molt motivat, sap que el club el respecta molt»

  • El president del Barça insisteix a enfortir la figura del tècnic just abans del debut en la Champions davant el Bayern

  • «¿Ceferin? Si ha dit això, crec que s’equivoca», afirma, dolgut amb el dirigent de la UEFA sobre el projecte de la Superlliga

Laporta: «Koeman està molt motivat, sap que el club el respecta molt»

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Joan Laporta ha sigut present en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova amb motiu de la Diada de Catalunya. El president del Barça ha aprofitat el aquest acte per enfortir, de nou, la figura de Ronald Koeman, acabada d’iniciar la temporada i a pocs dies del debut en la Champions contra el Bayern Munic. Serà el dimarts 14 al Camp Nou.

«Koeman està molt motivat, sap que el club el respecta molt», ha declarat el dirigent per dissipar els dubtes que s’havien aixecat entorn del futur del tècnic, la continuïtat del qual queda condicionada per l’aposta pel 4-3-3 i recuperar jugadors considerats «estratègics» pel club, com Riqui Puig i Umtiti.

«Cal mirar cap endavant, que venen partits importants. Som una pinya al vestuari», ha remarcat Laporta, indicant que «tots estem en la mateixa direcció» per iniciar a Europa amb garanties el primer any sense Messi.

Notícies relacionades

No passa el mateix, no obstant, amb el projecte de la Superlliga en el qual Aleksandr Ceferin, el president de la UEFA, ha sigut molt dur amb el Barça, Madrid i Juventus, els seus tres impulsors. Ceferin va arribar a dir que no li importaria que aquests tres clubs sortissin de l’actual Champions, competició organitzada per la UEFA.

«Si ha dit això crec que s’equivoca, però és la seva opinió», ha dit el dirigent blaugrana, replicant les dures paraules del president de l’organisme europeu. En l’ofrena floral, Laporta ha estat acompanyat de Rafael Yuste, vicepresident esportiu, Elena Fort, vicepresidenta de l’àrea social i portaveu de la junta, amb Jordi Alba, un dels capitans del primer equip, i Leila Ouahabi, del Barça femení.