POSPOSAT PELS COMPROMISOS DE LES SELECCIONS

El CSD ajorna el Sevilla-Barça, fixat per al dissabte 11

  • L’organisme decideix a favor de la Lliga de Futbol Professional, que va reclamar que el partit no es jugués

  • «És una resolució definitiva», afirma el CSD, que intervé en el conflicte dels internacionals que juguen en la CONMEBOL

El CSD ajorna el Sevilla-Barça, fixat per al dissabte 11

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha anunciat que es cancel·la el partit entre el Sevilla i Barça que s’havia de disputar dissabte 11 de setembre al Sánchez Pizjuán (21. 00 hores). Accepta la cautelar demanada per la Lliga i dona temps a la federació, que exigia que el partit es disputés, a presentar les seves al·legacions.

«En vista de les consideracions anteriors, i en ús de les atribucions que legalment tinc conferides, resolc concedir la mesura cautelar sol·licitada pel Sr. Javier Tebas Medrano López, en nom i representació de la LNFP, consistent a concedir l’ajornament sol·licitat», diu el CSD en la nota oficial en què també es confirma l’ajornament del Vila-real-Alabès, fixat per a aquell mateix dia.

Notícies relacionades

Són els primers partits ajornats per la coincidència de les Lligues amb els diferents partits de les seleccions nacionals. El Sevilla s’hauria quedat sense tres jugadors argentins (Montiel, Acuña i ‘Papu’ Gómez) i el Barça sense el central uruguaià Ronald Araujo.

«Aquesta resolució és definitiva i s’hi pot interposar recurs contenciós-administratiu davant els jutjats», afirma el comunicat oficial del CSD. Una nota firmada per José Manuel Franco, el seu president.