BENFICA I DINAMO DE KÍEV, ELS ALTRES RIVALS BLAUGRANES

El Barça es retroba amb el Bayern a la Champions

  • City, París Sg i Leipzig completen el grup més potent després del sorteig europeu realitzat a Istanbul

  • El Madrid té l’Inter, l’Atlètic el Liverpool, el Vila-real el United i el Lilla el Sevilla com a màxims rivals

El Barça es retroba amb el Bayern a la Champions

@fcbayern

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Un any després, el Barça es retrobarà amb el Bayern de Munic, l’equip que el va torturar amb el 2-8 de Lisboa, que va certificar l’inici del final del cicle blaugrana. L’equip de Koeman torna a enfrontar-se amb el campió alemany, ara en mans de Nagelsmann, un dels tècnics joves més prometedors del continent. El Benfica i el Dinamo de Kíev completen el grup E, on ha quedat aparellat el Barcelona en la tornada a la Champions després del sorteig realitzat aquesta tarda a Istanbul.

Un sorteig que ha desencadenat un increïble grup A on competiran el City de Pep Guardiola i el París SG de Pochettino i Messi, completat, a més, amb l’amenaça que sempre suposa el Leipzig. A l’Atlètic de Madrid li ha correspost el grup B, on s’enfrontarà al Liverpool, el Porto i el Milan, mentre el Vila-real, que era cap de sèrie per la seva condició de campió de l’Europa League, s’enfrontarà al Manchester el United, l’Atalanta i el BSC Young Boys.

Notícies relacionades

Al grup E ha caigut el Sevilla de Lopetegui, amb el Lilla, campió francès, com a cap de sèrie, competint amb Salzburg i Wolfsburg. I el Madrid, dirigit ara per Ancelotti, està enquadrat en el grup D amb l’Inter de Milà, el Shakthar i el Sheriff moldau, la gran sensació al colar-se entre els 32 millors del continent.

El grup H ha reunit el campió d’Europa, el Chelsea, amb Juventus, Zenit de Sant Petersburg i Malmoe, mentre que al grup C hi ha l’Sporting de Portugal, el Dortmund, l’Ajax i el Besiktas.