CONTRACTE DE TRES ANYS

Piqué compra els drets televisius de la Ligue-1 per aprofitar l’‘efecte Messi’

  • L’empresa del capità blaugrana s’alia amb Enjoy Television per firmar un contracte fins al 2024

  • L’objectiu és que els partits del campionat gal se subllicenciïn a un canal de TV o una OTT

Piqué compra els drets televisius de la Ligue-1 per aprofitar l’‘efecte Messi’

Twitter

1
Es llegeix en minuts

Kosmos Holding, l’empresa que presideix Gerard Piqué, el capità del Barcelona, s’ha unit amb Enjoy Television per comprar els drets de televisió de la Ligue-1 i aprofitar l’impuls de l’arribada de Messi al París SG, segons ha informat 2Playbook, un portal especialitzat en notícies sobre la indústria de l’esport.

L’acord, del qual encara no han transcendit les xifres, serà per als pròxims tres anys. Messi ha firmat, de moment, fins al 2023 amb el conjunt parisenc. Amb aquest moviment, Piqué busca obrir una nova via de negoci i proporcionar visibilitat mediàtica a la Lliga francesa a Espanya, les tres primeres jornades de la qual no s’havien pogut veure a través de cap canal de televisió ni tampoc cap OTT.

Fins ara no s’havia vist cap xoc d’aquesta lliga, tot i que Messi, que va arribar més tard a la preparació del París SG, encara no hi ha debutat. S’espera que ho faci aquest diumenge al camp del Reims.

Notícies relacionades

Ara, Kosmos, que ja va adquirir aquest estiu els drets de televisió de la recent Copa Amèrica, que va ser presentada per Ibai Llanos, el popular ‘streamer’ que va entrevistar Messi al Parc dels Prínceps, i Enjoy Television busquen subllicenciar el contracte que han firmat perquè els partits es puguin veure a través d’un canal televisiu o una OTT.

L’últim acord amb la Lliga francesa havia costat 2,5 milions d’euros a Movistar.