EL RETORN MÉS DESITJAT

Ansu Fati ja es comença a entrenar amb el grup

  • El davanter s’uneix al treball amb el Barça gairebé nou mesos després de patir una greu lesió al genoll esquerre

  • Koeman confia que el jove, de 18 anys, pugui reaparèixer després de l’aturada de Lliga per les seleccions

Ansu Fati ja es comença a entrenar amb el grup

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Gairebé nou mesos després ha tornat a trepitjar la gespa de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. I Ansu Fati no ho ha fet per entrenar-se en solitari. Després d’una llarga i tortuosa lesió al genoll esquerre, que el va fer perdre’s pràcticament tota la temporada amb el Barça i amb la selecció espanyola, el davanter, de 18 anys, aquest matí ha fet la primera sessió de treball amb el grup.

És, per tant, el primer pas en la recta final d’aquesta recuperació per la qual tant sospira el mateix jugador i, per descomptat, Ronald Koeman, que el considera una peça capital en la seva estructura ofensiva.

«Ansu ha fet bastants passos endavant, però crec que si tot va bé en dues o tres setmanes pot estar entrenant amb el grup i jugar ja després de l’aturada»

Koeman, tècnic del Barça

Es va lesionar el 7 de novembre al duel del Barça amb el Betis al Camp Nou. Des d’aleshores, tot va ser com més va pitjor per a Ansu, que havia protagonitzat una irrupció espectacular al primer equip, batent rècords de precocitat, convertit, a més, en la gran esperança del barcelonisme per la seva connexió amb Messi i Pedri.

«Ansu ha fet bastants passos endavant, però crec que si tot va bé en dues o tres setmanes pot estar entrenant amb el grup i jugar ja després de l’aturada», havia dit el tècnic abans de l’estrena a la Lliga contra la Reial Societat.

Sense córrer riscos

Ara, després de la marxa de Leo al París SG, el valor d’Ansu és encara més important, tot i que tant el tècnic com el mateix davanter no es volen precipitar en el retorn després d’una lesió que es va embolicar de tal manera que va haver de passar oficialment tres vegades pel quiròfan.

Notícies relacionades

Aquests greus problemes al genoll esquerre li van impedir participar en l’Eurocopa, on era un dels fixos per a Luis Enrique, i també en els Jocs Olímpics. Aquest matí ja ha completat una part de l’entrenament amb el grup.

Una sessió en què no han sigut presents ni Memphis, que va abandonar San Mamés amb molèsties al turmell, ni De Jong. Tots dos han fet «treball específic».