ACTUALITAT BLAUGRANA

Horari i on veure per TV l’Athletic-Barça de Lliga

Primer partit de l’equip de Koeman fora de l’Estadi

Horari i on veure per TV l’Athletic-Barça de Lliga

EFE

1
Es llegeix en minuts

El Barça visita San Mamés aquest dissabte, 21 d’agost, en el segon partit de Lliga, i s’enfrontarà a l’Athletic de Bilbao. En el matx inaugural de la temporada, al Camp Nou davant unes 20.000 persones, el conjunt blaugrana es va imposar per 4-2 a laReal Sociedad i va deixar molt bones sensacions.

El partit, que es disputarà a les 22 hores, ve precedit d’una roda de premsa de Ronald Koeman en què va passar revista a una sèrie de noms propis de la plantilla, i ho va fer amb summa claredat.

Va dir que donarà descans aPedri durant un parell de setmanes després del duel de San Mamés, que compta aquest any amb Coutinho (no convocat a Bilbao) i Braithwaite, que no compta amb Umtiti i Pjanic, i va carregar contra Ilaix Moriba per negar-se a renovar i prioritzar els diners a jugar quan només té 18 anys.

Tot fa pensar que l’entrenador barcelonista repetirà l’alineació que tan bé li va funcionar en l’estrena de lliga, amb una davantera formada per Braithwaite, Griezmann i un Memphis que ha impactat en els seus primers passos al Barça.

Quan es juga l’Athletic - FC Barcelona

El partit corresponent a la jornada 2 de la Lliga Santander es disputa aquest dissabte 21 d’agost, a les 22.00 hores.

On veure el partit per TV

Notícies relacionades

El matx el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar) M. LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.