ACTUALITAT BLAUGRANA

Griezmann, 100 partits amb el Barça: «Tant de bo pugui arribar a 100 partits més»

El davanter francès va arribar a la simbòlica xifra davant la Reial Societat oferint entrega i una actitud més alliberada

Griezmann, 100 partits amb el Barça: «Tant de bo pugui arribar a 100 partits més»

FCB

2
Es llegeix en minuts

Antoine Griezmann, un dels fitxatges controvertits de l’era Bartomeu, ha complert ja 100 partits amb la samarreta blaugrana. Hi va arribar diumenge passat en el triomf contra la Reial Societat al Camp Nou, el partit que va donar inici a la nova temporada.

El davanter francès va arribar amb una aurèola de superestrella però en rares ocasions va estar a l’altura de semblant reputació. Va quedar marcat des del principi per l’etiqueta dels 120 milions, més uns altres 15 que el club blaugrana va haver de desemborsar per evitar acabar als tribunals davant l’Atlètic. També per la seva posició al camp, que semblava topar-se de cara amb Leo Messi.

Sense l’argentí, inesperadament fitxat pel PSG, de Griezmann s’espera que emergeixi de la zona fosca i es converteixi en un referent en el joc ofensiu blaugrana en la seva tercera temporada com a blaugrana, la primera post-Messi. No només en la creació i definició, sinó en la feina defensiva d’iniciar la pressió alta. No hi ha dubtes del seu esforç. El soroll sobre la seva sortida a través d’algun intercanvi a causa del seu elevat salari sembla haver quedat enrere.

«Estic orgullós»

Al debut se li va veure l’entrega acostumada, tot i que no va aconseguir marcar. De moment, són dies per assaborir la victòria i la simbòlica xifra dels 100 partits. «Sempre és una cosa bonica, estic orgullós i molt feliç d’arribar a aquesta xifra i tant de bo pugui arribar a 100 més i continuï fent història en aquest club», va manifestar el davanter en declaracions als mitjans del club.

Els seus 100 partits estan repartits entre 78 a LaLiga, 16 a la Lliga de Campions, 9 a Copa del Rei i 3 a la Supercopa d’Espanya.

Griezmann va dir que disfrutava del moment: «Vull donar-ho tot, fora i dins del camp. Intento ajudar el màxim, en atac i en defensa, i disfrutar. Intento estar sempre disponible, en dos anys són molts partits però disfruto molt», va reconèixer en el to alegre que el caracteritza.

Segon francès en gols

Notícies relacionades

«Va ser important començar guanyant davant l’afició, que feia molt que no la vèiem. Va sortir un bon partit i tant de bo puguem guanyar ara davant l’Athletic Club fora de casa. Guanyar sempre ajuda a tenir més confiança i a donar-ho tot al camp. Tindrem un bonic partit a San Mamés, també complicat», va manifestar sobre l’inici de lliga.

El ‘7’ blaugrana és el segon màxim golejador francès del Barça, amb les seves 35 dianes fins al moment. Només és superat per Thierry Henry, amb 49 gols, mentre que en el bronze es queda ja enrere Ludovic Giuly, amb 26 gols.