REPÀS DE L’ACTUALITAT

Piqué s’estrena a Twitch: «Amb Bartomeu ens sentim enganyats»

  • El capità va criticar la gestió de l’antecessor de Laporta: «Amb el Jan la cultura és diferent»

  • Va reclamar unitat al barcelonisme per superar obstacles com la sortida de Messi

  • Va parlar de les seves selfies a Instagram i anècdotes personals amb l’equip

Piqué s’estrena a Twitch: «Amb Bartomeu ens sentim enganyats»

Twitch

2
Es llegeix en minuts

Ja ho va anunciar després de la discussió entre Ibai i Juanma Castaño, i ha complert les seves paraules. No sabem quant durarà, però Gerard Piqué s’ha estrenat aquesta nit en un directe de Twitch repassant l’emocionant dia d’ahir, que va acabar amb victòria blaugrana (4-2) i gol inclòs, en un Camp Nou amb públic a les grades.

Piqué també ha aprofitat l’ocasió per sincerar-se sobre el tema de les selfies diàries, la reducció salarial del seu contracte o la construcció del nou Barça sense Messi. El central blaugrana ha començat contestant preguntes dels seus seguidors i després s’ha connectat amb l’‘streamer’ Ibai Llanos, amb la presència també de Riqui Puig.

Aquests són els temes sobre els quals va parlar el capità:

Directiva anterior

 «Amb Barto, hi va haver bastants jugadors que ens vam sentir enganyats, i així va acabar tot. Amb Jan, la cultura és diferent. Més tracte, ve més a la ciutat esportiva... Hi torna a haver jerarquies i el president agafa el timó i pren decisions», comentava Piqué, que es va abaixar el sou per la situació als despatxos: «És una cosa que tocava, a la qual estàvem oberts després d’uns anys d’una gestió no gaire bona».

Rebaixa salarial

«Des del primer dia vam estar oberts i ens vam alienar amb el club. Vam posar les facilitats i tots són molt a prop de tancar l’acord. Per ‘timing’ van decidir que jo fos el primer per poder inscriure els nous però els meus companys faran el mateix esforç. Esperem sortir d’aquesta perquè aquest club ja ho ha fet moltes altres vegades. Avui és l’inici d’una nova era sense Messi però segur que amb emocions molt positives».

Selfies d’Instagram

«Hi ha un punt en la meva vida que m’avorreixo. Mai he utilitzat Instagram. No hi veig utilitat, no soc gaire d’ensenyar la meva vida. Però l’altre dia parlant amb els meus companys, un em va començar a parlar de l’‘engagement’ i vaig començar a fer selfies per avorriment i conya. I allà estem fent el gilipolles però un dia faré ‘the end’. No hi ha res publicitari darrere». 

Camp Nou amb públic

«Quan no hi havia públic semblava que estàvem entrenant en lloc de jugar partits. A veure si a Espanya podem anar sortint poc a poc sortint i pròximament tenir els números d’Anglaterra. Avui l’afició s’ha notat un munt, ha estat de deu».

La reconstrucció post-Messi

«Ningú esperava allò de Leo. Ens ho van dir de tornada i va ser una patacada dura. El Leo ens ha fet millors a tots però has d’acceptar-ho perquè és la realitat és el que hi ha. Hem de fer un pas endavant i desitjar-los la millor de les sorts».

Notícies relacionades

«En el Barça ara ve una generació que és l’hòstia, amb els Gavi, Nico, Demir, Riqui, Pedri, que no és del planter però és molt jove, Ansu, Araujo, Eric... tenim molt nivell, molta gent jove amb molt nivell. En el Barça és l’essència, cal preservar-la sempre. La Masia ho és tot i no la podem deixar de banda per poder competir amb aquests equips, clubs o directament països cal invertir molt en la Masia, que és el nostre»

Amb referència a Memphis Depay, l’il·lusionant fitxatge en atac, Piqué va apuntar que «em va dir que l’assistència que em va donar va ser en agraïment per la inscripció en la Lliga», mostrant el bon rotllo entre tots dos equips.