EN UN CAMP NOU BUIT

Vam veure l’últim partit de Messi amb el Barça sense saber-ho

  • Leo va lluir per última vegada la samarreta blaugrana en un Camp Nou buit el dia en què es va acomiadar de la Lliga

  • «¿Qui marcarà els 30 gols de Messi?», es va preguntar Koeman després d’aquest partit

Leo Messi en un Camp Nou vacío durante el partido de liga contra el Celta, último de la temporada en el estadio

Leo Messi en un Camp Nou vacío durante el partido de liga contra el Celta, último de la temporada en el estadio / JORDI COTRINA (EPC)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El trist partit contra el Celta, en què el Barça va dilapidar al Camp Nou les poques opcions de títols que li quedaven, va ser l’últim partit de Messi amb el Barça, l’última Lliga. I ha sigut l’últim amb la samarreta blaugrana després de l’anunci del club que no renovarà.

Messi, amb permís del tècnic, ja no va jugar l’intranscendent partit contra l’Eibar igual que Pedri, un altre fix. Leo va acabar d’aquesta forma com a Pichichi, amb 30 gols. El seu vuitè trofeu de màxim golejador de la Lliga en les 16 temporades (des de la 2005-06) que fa que juga al primer equip. El cinquè consecutiu i el segon sense acompanyar-lo del títol de Lliga. 

Koeman va fer la pregunta aterridora

Ningú al Camp Nou volia pensar que el del Celta fos no només el seu últim partit aquesta temporada sinó el seu últim matx amb el Barça. Ronald Koeman va ser el primer en fer una pregunta aterridora. La pregunta que milions de culers s’havien fet més d’una vegada des d’agost, quan van conèixer l’existència d’un burofax, que mai van voler plantejar-se i a què encara no han trobat resposta perquè potser no existeix: «¿Qui marcarà els 30 gols de Messi?» Messi sol va anotar la temporada passada més gols que els altres sis davanters: entre ells, en totalitzen 29.

Notícies relacionades

El tècnic va tornar a incidir en la ‘Messidependència’ una vegada perduda la Lliga. «Tant de bo Leo segueixi molts anys aquí, aquesta temporada ha tornat a demostrar que és únic. Com persona i com a professional és un 10. Tant de bo segueixi. El Barça amb Messi té molt més futur que sense Messi. Si no s’han de buscar 30 gols...».

A la pregunta inquietant del neerlandeés es va afegir el temor dels culers de la possibilitat d’haver vist ja, sense saber-ho, l’últim partit de Messi com a barcelonista. Un malson que aquest dijous s’ha fet realitat. El del Celta va ser l’últim partit, el número 672 d’aquest col·leccionista de rècords que, a més de sis Pilotes d’Or i d’altres tantes Botes d’Or, és el blaugrana que més títols (35) ha conquistat: 10 Lligues, 4 Champions, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa, 7 Copes i 8 Supercopes d’Espanya.

Temes:

Barça