ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça comunica el seu desacord amb l’operació de LaLiga i el fons d’inversió

«El club considera inapropiada la firma d’un contracte de mig segle davant les incerteses que sempre envolten el futbol», diu el comunicat

El Barça comunica el seu desacord amb l’operació de LaLiga i el fons d’inversió

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El FC Barcelona ha fet públic aquesta nit un comunicat en què expressa el seu desacord amb l’operació anunciada per LaLiga amb un fons d’inversió i que suposa 2.700 milions d’euros per als clubs.

«El FC Barcelona considera que l’operació que s’ha fet pública no ha sigut prou contrastada amb els clubs (propietaris dels drets de TV); que el seu import no és congruent amb els anys de durada i que queden afectats part dels drets audiovisuals de tots els clubs pels pròxims 50 anys».

Notícies relacionades

I continua: «El club considera inapropiada la firma d’un contracte de mig segle davant les incerteses que sempre envolten el futbol. Les condicions del contracte de què parla la Lliga condemnen el futur del FC Barcelona en matèria de drets d’audiovisuals».

I conclou la nota: «El FC Barcelona vol mostrar la seva sorpresa davant un acord impulsat per LaLiga en què no ha comptat amb el criteri dels equips, com el mateix FC Barcelona, i ni tan sols mostra opcions entre més competidors per poder avaluar els avantatges i els desavantatges en un escenari amb molts interrogants com és el postpandèmic».

Temes:

Javier Tebas