DESPRÉS DE «LA COPA DE LES PÈRDUES»

Tebas: «Per inscriure Messi el Barça haurà de reduir salaris»

  • «Dels 700 milions de pèrdues de 2020-2021, la meitat són del Barcelona; el Reial Madrid ha fet una gestió excel·lent»

  • «Perquè puguin inscriure Leo Messi hi haurà d’haver reduccions de salaris. No farem regles ‘ad hoc’ pel tema de Messi», avisa el president de LaLiga

Tebas: «Per inscriure Messi el Barça haurà de reduir salaris»
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Perquè puguin inscriure Leo Messi hi haurà d’haver reduccions de salaris». Així de taxatiu ha sigut Javier Tebas, que ha advertit que no hi haurà excepcions per facilitar que l’estrella blaugrana segueixi en un Barça que ha guanyat la «Copa de les pèrdues», com ho ha definit el president de LaLiga.

«Dels 700 milions de pèrdues previstes per a 2020-2021, del Barcelona en són gairebé la meitat. Això dona una imatge que la resta dels grans clubs no sumen tant. El Reial Madrid ha fet un esforç perquè les seves xifres estiguin molt allunyades de les del Barcelona», ha assenyalat en la presentació de l’informe econòmic i financer de la temporada 2019-2020.

Després de comentar que el club blaugrana s’havia «excedit» en la seva massa salarial ha afirmat que haurà ara de «fer un esforç important» si vol continuar comptant amb el seu far. «Tant de bo incorpori la de Messi, però si ho fa, haurà de retallar d’altra banda. Les normes són les que són. No es canviaran. No farem regles ‘ad hoc’ pel tema de Messi», ha assegurat.

Notícies relacionades

Tebas ha valorat que el Barça sempre havia portat al màxim el seu límit salarial i que «quan l’economia ha agafat una pulmonia no ha pogut absorbir aquesta pèrdua d’ingressos». «Amb una reducció importantíssima de la seva massa salarial i una reestructuració del deute tornarà a una situació bona, tot i que no la de fa tres o quatre anys, en el mercat».

El cap de LaLiga ha contraposat la gestió Covid del Barça amb la del Madrid. «El que millor ha gestionat el tema de la pandèmia en aquesta ruïna del futbol, en què no l’incloc, és el Reial Madrid. La qualificaria d’excel·lent. Dels grans clubs d’Europa, el millor».