crisi blaugrana

Les jugadores del Barça mostren el descontentament amb Lluís Cortés

  • Les capitanes blaugrana han fet arribar a la directiva de Joan Laporta una queixa formal amb el seu entrenador.

  • Les causes del divorci no han transcendit, tot i que les jugadores no demanen directament la destitució del tècnic.

Les jugadores del Barça mostren el descontentament amb Lluís Cortés

FCB

1
Es llegeix en minuts

Les capitanes del Barça, en representació de tota la plantilla, han mostrat de forma oficial a la directiva de Joan Laporta el seu descontentament amb Lluís Cortés, tècnic de l’equip campió que aquest any ha guanyat la Champions, la Lliga i la Copa. Les jugadores, tot i que no han demanat directament la destitució de l’entrenador, sí que han volgut deixar clar que hi ha un divorci entre elles i el quadro tècnic. I així l’hi han comunicat al club, segons ha confirmat una de les futbolistes blaugrana a aquest diari.

Notícies relacionades

Les causes del descontentament de les jugadores cap a Lluís Cortés no han transcendit. Pel que sembla, el club va rebre la primera queixa de la plantilla pocs dies després de guanyar la Champions a Göteborg. La queixa va ser comunicada a Markel Zubizarreta, responsable tècnic del futbol femení; Mike Puig, director de la Masia, i Xavier Budó, director d’Esports del club. Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení, va ser l’encarregat de traslladar el tema a l’última junta directiva del Barça, en què es va parlar àmpliament del tema i la preocupació que el descontentament ha causat precisament l’any de més brillantor del futbol femení blaugrana.

Ampliació de contracte

Precisament, el club va anunciar recentment l’acord per renovar el contracte de Cortés per una temporada més amb opció a una segona campanya, tot i que per ara no s’ha fet l’acte protocol·lari de l’ampliació de la relació del tècnic amb el conjunt blaugrana.

Temes:

Barça