Partit solidari

Barça i City jugaran contra l’ELA al Camp Nou

Hi haurà dos partits, un de masculí i un altre de femení, com a homenatge a Juan Carlos Unzué

Juan Carlos Unzué, entrenador de porters del Barça, en una imatge d’arxiu.

Juan Carlos Unzué, entrenador de porters del Barça, en una imatge d’arxiu. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Barcelona i Manchester City jugaran dos partits d’homenatge dedicats a Juan Carlos Unzué aquest estiu que tindran com a protagonistes els primers equips dels dos clubs tant en categoria masculina com en femenina. Els fons que es recaptin aniran destinats a la investigació de l’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica, malaltia que pateix l’extècnic i exporter blaugrana.

Notícies relacionades

L’acord entre les dues institucions ja està concretat tot i que ara falta buscar una data, a finals del mes d’agost, presumiblement entre el dilluns dia 23 i el dijous 26 d’aquell mes, a causa dels atapeïts calendaris tant per part del Barça com del Manchester City. El partit masculí servirà, a més, com a tornada al Camp Nou de Pep Guardiola, com tècnic del conjunt anglès. 

Retrobament entre excompanys

A més, el duel masculí també serà molt especial per a jugadors com Eric García o Kun Agüero, que fa tot just uns dies encara pertanyien a la disciplina del conjunt de Manchester i que ara formen part del nou projecte blaugrana per a la temporada vinent de la mà de Ronald Koeman.